Ravintola-ala

Ravintola-ala

Ravintola-ala on ollut tärkeä osa Lisäpalvelua heti perustamisvuodesta 2002 lähtien. Tavoitat kauttamme ravintola- ja baarityöntekijät sekä löydät henkilökuntaa erilaisiin tapahtumiin.

Olemme vahva HoReCa-toimija. Henkilöstömme ovat ravintola-alan ammattilaisia ja he ovat työskennelleet toimialalla. Ymmärrämme alalla olevat tarpeet ja haasteet.

Työvoimaa festareille ja muille tapahtumille

Tarjoamme ravintoloille ammattitaitoista työvoimaa kuukaudesta tai vuodenajasta riippumatta, oli kyseessä sitten sesonkityö, kesätyö tai pidempiaikainen työpaikka.

Yhä useampi ravintolatyöntekijä on työskennellyt kanssamme vuosikausia, jolloin meillä on ollut loistava mahdollisuus tutustua heihin ja ennen kaikkea oppia, mihin työtehtäviin he sopivat parhaiten.

Sesonkityöntekijöitä tarvitaan niin Lapissa kuin etelässä

Toiminnallemme on tyypillistä, että työntekijän kesätyö on esimerkiksi Etelä-Suomessa ja työn päätyttyä henkilö siirtyy sesonkityöntekijäksi Lappiin.
Kysy lisää ravintola-alan palveluistamme ja hyödynnä ammattitaitoamme. Saat käyttöösi vuosien kokemuksen, jonka ansiosta resurssit mitoitetaan järkevästi ja työt pyörivät joustavasti läpi sesonkien.