Toimisto

Toimisto

Meiltä saat kattavat toimistoalan henkilöstöpalvelut aina henkilöstövuokrauksesta rekrytointi- ja arviointipalveluihin.

Henkilöstövuokraus

Meidän kauttamme saat työvoimaa niin lyhyt- kuin pitkäkestoiseen tarpeeseen. Oli sitten kyseessä sairaslomien paikkaaminen, uusien tilausten resursointi, vanhempainvapaan tai äitiysloman sijaisuus, muutostilanne, projektien miehittäminen tai yksinkertaisesti uuden osaamisen palkkaaminen, niin käänny puoleemme.

Kauttamme löydät työvoimaa kaikkiin eri toimistotehtäviin. Etsimme sinulle oikean tekijän muun muassa asiakaspalvelu-, aulapalvelu-, toimistohenkilö-, projekti- ja HR-tehtäviin.

Työllistämme myös taloushallinnon ja palkkahallinnon, rahoitus- ja vakuutusalan sekä hallinnollisten tehtävien ammattilaiset. Löydämme tekijät niin ikään julkisen puolen toimihenkilö-, asiantuntija-, esimies- ja vuokrajohtajatehtäviin.

 

Rekrytointi

Rekrytointi on tärkeä ja vaativa prosessi, jonka me voimme hoitaa puolestasi alusta loppuun. Käytössämme on usean eri alan asiantuntijoita, jotka toimivat rekrytointikonsultteinamme. Hyödynnämme rekrytointiprosessissa laajoja hakijakantojamme, omia julkaisualustoja sekä sosiaalista mediaa, jossa teemme myös erillistä markkinointia löytääksemme tehtävään parhaan tekijän. Hoidamme haastattelut puhelimitse, videolla sekä kasvotusten. Tarjoamme aina rekrytointitakuun.

Teemme rekrytoinnin laadukkaasti ja huolellisesti, jolloin työnantajamielikuvasi paranee. Hoidamme erittäin tärkeän viestinnän työnhakijoille puolestasi ja tiedät jo etukäteen rekrytoinnin kokonaiskustannukset.

Rekrytointipäätöksiämme tuetaan arviointityökaluilla ja päästöstä ovat tekemässä eri alojen asiantuntijat.

Arviointipalvelut

Laadukkaat soveltuvuusarviointipalvelumme toimivat rekrytoinnin apuna tai nykyisen henkilöstön osaamisen kehittämisen ja ylläpidon tukena. Soveltuvuusarviomme mittaavat työnhakijaa ja -tekijää monipuolisesti sekä ovat helppoja toteuttaa millä tahansa päätelaitteella. Eri kieliversiot takaavat tasapuolisen kohtelun.

Soveltuvuusarvioinneilla voit mittauttaa esimerkiksi kykyjä ja taitoja, työkäyttäytymistä ja persoonallisuutta, motivaatiota ja arvoja tai luotettavuutta ja riskikäyttäytymistä.

Soveltuvuusarviointeihin kuuluvat myös kattavat raportit, jotka palvelevat kaikkia osapuolia.

Kysy lisää