Job description

Kokki talveksi Rukalle, Ravintola Rukan Kuksa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 01.10.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako työt sekä upea talvi tunturissa? Meillä voisi olla ratkaisu just sulle. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Ravintola Rukan Kuksa.

Korkeatasoinen ravintola Rukan Kuksa tarjoaa paikallisesti tuotettua villiruokaa Rukan kylässä, Kuusamossa. Tunnelmallinen miljöö ja persoonalliset astiat luovat ainutlaatuiset puitteet nautinnolliseen iltaan, suussa sulavien ruokien äärellä. Ravintola on perhe omisteinen ja lähes kaikki valmistetaan ravintolassa itse alusta alkaen. Pohjoisen puhtaat raaka-aineet näyttelevät pääroolia talven ruokalistalla. 

"Meillä vastuullisuus on olennainen osa kaikkea toimintaamme. Oli kyse sitten ympäristöstä tai henkilöstömme hyvinvoinnista, kehitämme pitkäjänteisesti toimintaamme, jotta voimme olla paras versio itsestämme. Osoituksena kestävän matkailun eteen tekemästämme työstä meille on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki. "

Etsimme nyt kokkia Rukalle talvikauteen 2023-2024!

Tehtäviin kuuluu niin esivalmistelut kuin itse ilta serviisin toteuttaminen osana tiimiä. Perinteiset keittiön työt kokonaisuudessaan. Vuorot ovat ilta painotteisia mutta välillä on toki lounas ja esivalmisteluvuoroja.

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo vähintään vuoden kokemus a`la carte ruokien valmistuksesta. Hygieniapassi tulisi myös taskusta löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden pohjoisen raaka-aineiden kanssa sekä loistavan tiimin ympärillesi. Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet.

Työt alkavat joulukuussa ja kestävät huhtikuulle saakka.

Palkkaus osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy paikan päältä myös majoitus huokeaan hintaan!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application