Job description

Tarjoilijoita Iso-Syötteelle, Ravintola Hilltop

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 01.10.2023

Avoimet paikat: 2

Tarjoilija, Hotel Iso-Syöte, Ravintola Hilltop.

Miltä kuulostaisi talvi tunturin huipulla? Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisessa palkitussa hotellissa. Tähän työpaikkaan et voi olla ihastumatta! Jatkahan lukemista niin kerromme lisää.

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. 

Rento ja ystävällinen palvelu herkullisen ruuan ja upean maiseman äärellä luovat puitteet mieleenpainuville elämyksille. Tunturihotelli Iso-Syötteen ylimpään kerrokseen on avattu syyskuussa 2020 upea, pohjoisen puhtaita makuja ja näköaloja tarjoileva Ravintola Hilltop. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli.

Etsimme Iso-Syötteelle tarjoilijoita tulevaan talvikauteen 2023-2024!

Työnkuvaan kuuluu a`la carte tarjoilu kokonaisuudessaan sekä välillä voi olla myös lounasvuoroja. Pääsääntöisesti työ on kuitenkin iltapainotteista.

Vaatimuksena on että sinulla olisi a´la carte tarjoilu jo tuttua kauraa ja perusdrinkitkin tulisi olla hallussa. Kun omaat reipasta, oma-aloitteista sekä iloista asennetta työntekoon niin se kantaa sinut jo pitkälle!

Aloitus on marraskuussa ja kestää kauden loppuun huhtikuulle saakka.

Palkkaus on osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus huokeaan hintaan!.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application