Job description

Baaritarjoilija Oulu

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 15.06.2023

Avoimet paikat: 5

Baaritarjoilijoita Ouluun

Kiinnostaako joustava keikkatyö baari hommissa? Meiltä löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lissää!

Oulussa meidän asiakkaillamme on tarvetta noheville baaritarjoilijoille sekä blokkareille! Hommia löytyy monipuolisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta ravintola-alalla työskentelystä. Kuitenkin asenne ja aito halu alaa kohtaan vie sinut jo pitkälle. 

Työ painoittuu eniten iltoihin, öihin sekä viikonloppuihin joten työ sopii myös opiskelujesi ohelle tai lisätyönä oman työsi rinnalle. Jos sinä olet työuraasi aloitteleva tekijä niin keikkatyössä saat laajalti lisää kokemusta sekä jalkoja oven väliin uusiin mahdollisuuksiin. 

Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä mutta on myös mahdollisuus työllistyä jokapäiväisesti. Keikkatyön hyvänä puolena on joustavuus, teet töitä silloin ja sen verran kun juuri sinulle soppii. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta?

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai Terhi Alioravainen 0401974678

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application