Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Ouluun

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.05.2022

Avoimet paikat: 5

Tuleva kesä koittaa. Näin ollen töitä olisi tarjolla monipuolisesti. Asiakaillamme on Oulun alueella tarvetta eri tehtävissä. Oletpa sitten tarjoilija,baaritarjoilija tai blokkari niin laita hakemusta tulemaan. Kerron mielelläni lisää haastattelun merkeissä. 

Suomenkielen taito on välttämätön. Reipas ja iloinen asenne on kuitenkin se kaikkein tärkein. Sillä ne päivät taittuu hienosti ja nautit työnteosta kauttamme. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työ on keikkatyötä ja osalle on myös pysyvämpää jokapäiväistä työtä tarjolla. Palkkaus on Tes/sopimuksen mukaan.

Haethan vain hakuilmoituksen kautta, ja muistathan liittää cv:n.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai Marika Haataja 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus