Rakennustyöntekijöitä työskentelemässä rakennustyömaalla

Oletko oikeita töitä etsimässä? Lisäpalvelu löytää yrityksellesi oikeat tekijät.


Meillä on jatkuvasti töitä tarjolla eri puolella Suomea ja lukuisilla eri toimialoilla. Tutustu vapaisiin työpaikkoihin ja ota yhteyttä.

Henkilöstövuokraus on joustava tapa hankkia työvoimaa yrityksesi tarpeisiin. Lisäpalvelu on kokenut ja luotettava kumppani. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Lorem
Lorem

Teemme, mitä lupaamme


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu koko Suomen alueella toimiva suomalaisten yrittäjien omistama henkilöstöpalveluyritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista. Työllistämme vuosittain yli 3000 työntekijää.

Lisäpalvelun kokonaisliikevaihto on vuositasolla yli 50 miljoonaa euroa ja paikalliset toimistot löytyvät kolmeltatoista paikkakunnalta. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta ja rehellisyyttä. Yrityksen toimintaa kuvaa arvoihin kirjattu motto; teemme mitä lupaamme.

Arvomme

Iloisetl liikeihmiset ottamassa ryhmäkuvaa samppanjalasit kädessä

Asiakkaan menestyminen

Toimintamme kulmakivi on auttaa asiakkaitamme henkilöstöratkaisuissa. Tuotteidemme laadun niin henkilökunnan kuin palveluiden osalta tulee olla ammattitaitoista ja sen tulee täyttää asiakkaidemme tarpeet. Selvitämme asiakkaidemme tarpeet henkilökohtaisen kontaktin kautta ja tulemme palvelemaan heitä yksilöllisesti toiveiden mukaisesti.

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät mitä teemme. Siksi vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin ja pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaidemme kanssa.

Liikemies punnitsemassa vaa'alla

Työntekijä keskipisteessä

Olemme tiimi, joka työskentelee yhdessä yhteisen vision saavuttamiseksi. Kunnioitamme toisiamme sekä työntekijöinä että yksilöinä ja annamme toisillemme tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Osaamme myös antaa rakentavaa palautetta ja ottaa sitä vastaan.

Olemme innostuneita ja pyrimme aina auttamaan toisiamme. Emme tingi ammattitaidosta ja muistamme, että työnteko on hauskaa silloin, kun arvostamme ja inspiroimme toisiamme.

Nuoria aikuisia poseeraamassa

Avoimuus

Selkeys ja rehellisyys siinä mitä teemme, miksi ja miten sen teemme, synnyttää luottamusta. Arvostamme selkeää ja yksiselitteistä viestintää niin Lisäpalvelun sisällä kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Aitous ja suoraselkäisyys ovat meille tärkeitä arvoja.
Konferenssiin osallitujia pitämässä käsiä päällekkäin

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Haluamme olla alamme huipulla. Tässä meitä auttaa rehellisyys ja täsmällisyys jokapäiväisessä työssämme.

Otamme avoimesti vastaan uudet haasteet ja perehdymme huolella uusiin tilaisuuksiin sekä otamme vastuun tekemistämme päätöksistä.

Suspendisse aliquam nec mauris libero


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. vestibulum lorem ante vel dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Lorem
Lorem
Image
Mies hitsaamassa hitsausmaski päässä

Lisäpalvelu numeroina

yli 50 milj.

Liikevaihto 2023

3000 hlöä

Työllistämme vuodessa

2002

Perustettu