Tietoa meistä

Mottona:

Teemme mitä lupaamme

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja sen toimialakirjo on laaja.

Lisäpalvelu on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, siivous, toimisto, tuotanto, logistiikka ja kaupan ala. Lisäpalvelulta löytyy myös runsaasti erikoisosaamista ja työvoimaa, jollaista ei muualla Suomessa yksinkertaisesti ole. Erityisen vahvaa ja poikkeuksellista osaamista Lisäpalvelulla on tarjota rakennus- ja teollisuusaloilla. Lisäpalvelun  liikevaihto on vuositasolla 25 miljoonaa euroa ja paikalliset toimistot löytyvät Kouvolasta, Lahdesta, Helsingistä, Jyväskylästä, Riihimäeltä, Lappeenrannasta, Vantaalta, Turusta ja Oulusta. Kasvun ja vahvan ansaitun aseman salaisuuksia ovat luotettavuus, joustavuus, ammattitaito ja rehellisyys. Yrityksen toimintaa kuvaa arvoihin kirjattu motto; teemme mitä lupaamme.

Kysy lisää

Lisäpalvelu numeroina

LIIKEVAIHTO, MILJ.

25

TYÖLLISTÄMME VUODESSA

2800

PERUSTETTU

2002

Arvot

 

Asiakkaan menestyminen

Toimintamme kulmakivi on auttaa asiakkaitamme henkilöstöratkaisuissa. Tuotteidemme laadun niin henkilökunnan kuin palveluiden osalta tulee olla ammattitaitoista ja sen tulee täyttää asiakkaidemme tarpeet. Selvitämme asiakkaidemme tarpeet henkilökohtaisen kontaktin kautta ja tulemme palvelemaan heitä yksilöllisesti toiveiden mukaisesti. Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät mitä teemme. Siksi vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin ja pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaidemme kanssa.

Työntekijä keskipisteessä

Olemme tiimi, joka työskentelee yhdessä yhteisen vision saavuttamiseksi. Kunnioitamme toisiamme sekä työntekijöinä että yksilöinä ja annamme toisillemme tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Osaamme myös antaa rakentavaa palautetta ja ottaa sitä vastaan. Olemme innostuneita työstämme ja pyrimme aina auttamaan toisiamme tarpeen mukaan. Emme tingi ammattitaitoisesta työstä, mutta muistamme, että työnteko on hauskaa silloin kun arvostamme ja inspiroimme toisiamme.

Avoimuus

Selkeys ja rehellisyys siinä mitä teemme, miksi ja miten sen teemme, synnyttää luottamusta. Arvostamme selkeää ja yksiselitteistä viestintää niin Lisäpalvelun sisällä kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Aitous ja suoraselkäisyys ovat meille tärkeitä arvoja. Mielestämme selkeän kommunikoinnin tulee olla luonnollinen osa jokapäiväistä työpäivää.

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Haluamme olla alamme huipulla. Tässä meitä auttaa rehellisyys, tarkkuus ja täsmällisyys jokapäiväisessä työssämme. Otamme avoimesti vastaan uudet haasteet, perehdymme huolella uusiin tilaisuuksiin ja otamme vastuun tekemistämme päätöksistä.

TEEMME MITÄ LUPAAMME.