Tämä on Lisäpalvelu

Teemme, mitä lupaamme

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu koko Suomen alueella toimiva suomalaisten yrittäjien omistama henkilöstöpalveluyritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista. Työllistämme vuosittain yli 3000 työntekijää.

Lisäpalvelun kokonaisliikevaihto on vuositasolla noin 42 miljoonaa euroa ja paikalliset toimistot löytyvät yhdeltätoista paikkakunnalta. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta ja rehellisyyttä. Yrityksen toimintaa kuvaa arvoihin kirjattu motto; teemme mitä lupaamme.

Arvot

Asiakkaan menestyminen

Toimintamme kulmakivi on auttaa asiakkaitamme henkilöstöratkaisuissa. Tuotteidemme laadun niin henkilökunnan kuin palveluiden osalta tulee olla ammattitaitoista ja sen tulee täyttää asiakkaidemme tarpeet. Selvitämme asiakkaidemme tarpeet henkilökohtaisen kontaktin kautta ja tulemme palvelemaan heitä yksilöllisesti toiveiden mukaisesti. Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät mitä teemme. Siksi vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin ja pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaidemme kanssa.

Työntekijä keskipisteessä

Olemme tiimi, joka työskentelee yhdessä yhteisen vision saavuttamiseksi. Kunnioitamme toisiamme sekä työntekijöinä että yksilöinä ja annamme toisillemme tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Osaamme myös antaa rakentavaa palautetta ja ottaa sitä vastaan. Olemme innostuneita ja pyrimme aina auttamaan toisiamme. Emme tingi ammattitaidosta ja muistamme, että työnteko on hauskaa silloin, kun arvostamme ja inspiroimme toisiamme.

Avoimuus

Selkeys ja rehellisyys siinä mitä teemme, miksi ja miten sen teemme, synnyttää luottamusta. Arvostamme selkeää ja yksiselitteistä viestintää niin Lisäpalvelun sisällä kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Aitous ja suoraselkäisyys ovat meille tärkeitä arvoja.

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Haluamme olla alamme huipulla. Tässä meitä auttaa rehellisyys ja täsmällisyys jokapäiväisessä työssämme. Otamme avoimesti vastaan uudet haasteet ja perehdymme huolella uusiin tilaisuuksiin sekä otamme vastuun tekemistämme päätöksistä.

TEEMME MITÄ LUPAAMME.

Lisäpalvelu numeroina

LIIKEVAIHTO, MILJ.

42

TYÖLLISTÄMME VUODESSA

3000

PERUSTETTU

2002