Teollisuus

Teollisuus

Olemme teollisuuden joustava monitoimiosaaja, jonka kautta saat työvoimaa ja todellista erikoisosaamista teollisuuden eri aloille. Asiakaslähtöinen toimintatapamme ja kokemus erottaa meidät muista toimijoista.

Toimimme valtakunnallisesti ja tarvittaessa myös Suomen rajojen ulkopuolella. Kauttamme onnistuvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarvioinnit sekä ulkoistukset.

Toimialakohtainen osaamisemme perustuu avainhenkilöiden pitkäaikaiseen kokemukseen eri teollisuuden aloilta. Meillä on vahva ymmärrys asiakkaan tekemisestä, tietotaito ja oma tekninen osaamisemme, minkä myötä löydämme asiakkaillemme oikeanlaiset resurssit ja pystymme palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme käydä asiakkaidemme kanssa tiivistä vuoropuhelua ja löytää heidän tarpeisiinsa aina parhaan ratkaisun. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin ja luoda pitkäaikaisia kumppanuussuhteita.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksemme kautta löydät oikeat tekijät ja ammattilaiset teollisuusalan tehtäviin. Oli kyseessä sitten pitkä- tai lyhytkestoinen projekti, voit kääntyä puoleemme. Kauttamme löydät tekijät teollisuuden eri aloille, kuten elintarvike-, metsä-, metalli-, energiantuotanto- ja konepajateollisuus. Järjestämme asiakkaillemme monipuolista työvoimaa. Työllistämme muun muassa hitsaajat, prosessipuhdistushenkilöt, asentajat, palo- ja luukkuvahdit, asennetyönjohtajat, telinetyönjohtajat, HSE-valvojat ja monet erikoistyöntekijät. Todellista erikoisosaamista meiltä löytyy köysi- ja telinetöihin, joissa kuulumme Suomen vahvimpien toimijoiden joukkoon.

Rekrytointi

Tekninen osaamisemme ja erikoisalojen asiantuntijat yhdistettynä todistetusti toimiviin työkaluihin tekee meistä parhaan kumppanin rekrytointiprosessiin. Autamme sinua säästämään resursseja sekä rahaa hoitamalla tärkeän rekrytointiprosessin alusta loppuun puolestasi.

Soveltuvuusarvioinnit

Soveltuvuusarvioinnit kuuluvat meillä oleellisena osana rekrytointiprosessiin, mutta arviointeja on mahdollisuus hyödyntää myös erillisenä palveluna. Soveltuvuusarvioinnit ovat monipuolinen ja toimiva työkalu myös olemassa olevan henkilöstön osaamisen ja tietotaidon testaamiseksi ja tueksi.

Ulkoistukset

Voit ulkoistaa toiminnan tai sen osa-alueen meidän vastuullemme. Ulkoistus on toimiva valinta, varsinkin jos kyseinen toiminto ei ole ydinliikeosaamistasi. Vältyt myös yllättäviltä kuluilta, sillä ulkoistuksen kulurakenne on läpinäkyvä ja tiedossasi ennen projektin toteutusta.

Telinetyöt

Teemme telinetyöt turvallisesti ja ammattitaidolla. Olemme alalla Suomen suurimpia palveluntuottajia. Lisäpalvelulla on telinetöistä yli 15 vuoden kokemus.

Toimialatuntemuksemme on poikkeuksellisen vahva ja kaikki tekijämme ovat ammattilaisia.

Toimitamme asennuspalvelua valtakunnallisesti: suunnittelusta valvontaan ja toteutukseen, asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meille tärkeintä on turvallisuus, asiakastyytyväisyys ja luotettavuus.

Käytössämme on laajat resurssit, joten pystymme vastaamaan suuriinkin haasteisiin. Organisaatiossamme työskentelee työnjohtajia ja valvontatehtävissä kokeneita ammattilaisia.

Ammattitaitoomme luottavat Suomen suurimmat toimijat.


Kysy lisää