Logistiikka

Logistiikka

Vahva toimialaosaamisemme ja joustavuutemme tekee meistä erinomaisen kumppanin logistiikka-alan henkilöstövuokraukseen ja -palveluihin.

Henkilöstövuokrauksen lisäksi kauttamme järjestyy tulo- ja lähtölogistiikan ulkoistus, sisälogistiikan ulkoistus ja henkilöstöresursointi. Palvelumme joustavuudella tarkoitamme nopean reagointikyvyn ja asiakaslähtöisyyden lisäksi valmiuttamme erilaisiin hinnoittelumalleihin. Logistiikkayksikkömme sijaitsee Turussa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Toimimme monipuolisesti eri logistiikan aloilla. Kauttamme löydät ratkaisun muun muassa varasto- teollisuus-, myymälä- ja terminaalilogistiikan haasteisiin. Mukautamme palvelukonseptimme aina asiakkaan tarpeisiin ja olemme valmiina etsimään ratkaisuja perinteisistä poikkeaviinkin haasteisiin.

Henkilöstövuokraus

Työllistämme henkilöstöä lisäkäsistä erikoisosaajiin. Kauttamme löydät varastotyöntekijät, lajittelutyöntekijät, pakkaajat, kuljettajat, kuljetuspuolen ajojärjestelijät, huolitsijat, työnjohtajat ja toimihenkilöt.

Henkilöstöresursointi

Henkilöstöresursointi antaa ammattilaisemme yrityksesi käyttöön. Saat käyttöösi vuosien kokemuksen, jolla resurssisi ovat oikein mitoitettuja. Kysy lisää ja hyödynnä ammattitaitoamme.

Ulkoistukset

Voit ulkoistaa tarvitsemasi sisä- tai ulkologistiikan aina suunnittelusta toteutukseen meidän osaaviin käsiimme. Olemme joustava henkilöstöpalvelukumppani, jonka palvelu muotoillaan asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Kysy lisää