Töitä tarjolla tekijöille

Meillä on koko ajan töitä tarjolla. Tutustu vapaisiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus ja anna meidän löytää sinulle sopivin työtehtävä. Kauttamme työllistyy vuosittain yli 2800 henkilöä ja haluamme auttaa sinutkin oikeisiin töihin.

Selaa avoimet työpaikat

Tälläkin hetkellä meillä on kymmeniä paikkoja odottamassa oikeaa tekijää.

Avoin hakemus

Lähetä avoin hakemus.

Kirjaa tunnit

Olet siis meillä jo töissä? Kirjaa tunnit tästä

Toimialat

Työllistämme muun muassa seuraavilla aloilla:

Ravintola-ala

Meillä on töitä niin ravintola-alan ammattilaisille kuin työkokemustaan vielä kartuttaville innokkaille tekijöille. Asiakkaitamme ovat baarit, yökerhot sekä fine dining- ja lounasravintolat.

Rakennus

Olet sitten rakennusalan ammattilainen tai oikeisiin töihin haluava innokas oppija, niin me autamme sinut töihin. Meillä asenne ratkaisee. Työtehtäviä löytyy monipuolisesti ja pääset työskentelemään ohjatusti ammattilaisten alaisuudessa. Koulutamme myös tekijöitä tarvittaessa.

Teollisuus

Etsimme teollisuuden ammattilaisia oikeisiin töihin. Meillä on tarjota monipuolisia mahdollisuuksia ja työtehtäviä useilla teollisuuden eri aloilla. Kauttamme on mahdollista ponnistaa myös vuokratyöntekijästä vakituiseksi työntekijäksi. Uusia työpaikkoja avautuu tiuhaan.

Toimisto

Kauttamme on tarjolla monipuolisesti erilaisia toimistotöitä asiakaspalvelusta johtotehtäviin. Useat työpaikat eivät löydy avoimien työpaikkojen listaltamme, vaan etsimme suorarekrytoinnilla oikean tekijän asiakkaamme tarpeisiin.

Logistiikka

Logistiikkaosastomme toimipiste sijaitsee Turussa, mutta työllistämme tekijät ympäri Suomea. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan me myös koulutamme alalle. Tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia. Myös valmiit ammattilaiset työllistyvät kauttamme.

Kunnossapito

Meidän kauttamme voit päästä töihin todelliselle näköalapaikalle. Olemme suuri toimija, joka tarjoaa köysitöitä teollisuusalan kunnossapitoon. Mikäli olet korkeita paikkoja pelkäämätön ja fyysisesti hyvässä kunnossa, voi köysityöt olla oikea työ juuri sinulle. Palkkaamme valmiita ammattilaisia, mutta myös koulutamme alalle.

Siivous

Työllistämme ahkeria tekijöitä erilaisiin siivoustehtäviin aina rakennussiivouksista toimisto- ja kotisiivouksiin. Olemme erityisen vahva toimija Kymenlaaksossa ja Päijät-Hämeen alueella. Olemme joustava työnantaja ja löydät kauttamme niin keikkatöitä kuin pidempiaikaisia työtehtäviä. Mikäli olet vastuuntuntoinen ja innokas oppija, niin löydämme sinulle varmasti oikeita töitä.

Kaupan ala

Kauttamme voit löytää monipuolisia kaupan alan töitä kassatyöntekijästä myymäläpäällikköön. Haluamme löytää sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan tehtävän, oli kyseessä sitten vakituinen työpaikka tai keikkatyö.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä suoraa sinua lähinnä olevaan Lisäpalvelun toimipisteeseen tai lähetä viesti.

Kymmenen syytä tulla töihin Lisäpalvelulle

Meillä on koko ajan töitä tarjolla

Voit etsiä itse avoimista työpaikoista sinua kiinnostavinta vaihtoehtoa tai jättää avoimen hakemuksen, jolloin me etsimme sinulle sopivimman työn ja olemme sinuun yhteydessä.

Laaja valikoima erilaisia työpaikkoja

Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on tarjota laaja valikoima erilaisia työpaikkoja eri aloilta.

Saat arvokasta työkokemusta

Kauttamme saat mahdollisuuden kerryttää monipuolista ja vaihtelevaa työkokemusta, joka on työmaailmassa erittäin arvokasta.

Unelmien mahdollistaja

Oletko haaveillut esimerkiksi Aasian matkasta tai uudesta moottoripyörästä? Monet unelmat vaativat toteutuakseen rahaa ja meidän kauttamme on helppo tienata ilman sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Testaa ja opi itsestäsi

Mikäli et ole täysin varma, mikä ala olisi juuri sinulle sopivin, niin kauttamme pääset helposti testaamaan eri työpaikkoja ja toimimista erilaisissa työyhteisöissä.

Nopeasti töihin

Meidän kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan seuraavana päivänä. Pyrimme aina saattamaan keskenään sopivat työntekijän ja -antajan mahdollisimman nopeasti yhteen.

Et tarvitse koulutusta tai aiempaa työkokemusta

Meidän kauttamme työllistyvät erikoisosaajat ja monen alan ammattilaiset, mutta voit yhtä lailla löytää kauttamme töitä ilman koulutus- tai työtaustaa.

Joustavaa työtä eri elämäntilanteisiin

Sinun on mahdollisuus tehdä töitä juuri niin paljon kuin omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopii. Voit tehdä kauttamme yhtä lailla yksittäisiä vuoroja tai löytää vakituisen työn.

Luotettava työnantaja

Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL), joka takaa reilut pelisäännöt työnhakijoille.

Löydä oma paikkasi

Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.