Töitä tarjolla tekijöille

Meillä on koko ajan töitä tarjolla. Tutustu vapaisiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus ja anna meidän löytää sinulle sopivin työtehtävä. Kauttamme työllistyy vuosittain yli 2800 henkilöä ja haluamme auttaa sinutkin oikeisiin töihin.

Selaa avoimet työpaikat

Tälläkin hetkellä meillä on kymmeniä paikkoja odottamassa oikeaa tekijää.

Avoin hakemus

Lähetä avoin hakemus.

Kirjaa tunnit

Olet siis meillä jo töissä? Kirjaa tunnit tästä.

Toimialat

Työllistämme muun muassa seuraavilla aloilla:

Ravintola-ala

Tarjoamme töitä niin ravintola-alan ammattilaisille kuin työkokemustaan vielä kartuttaville innokkaille tekijöille. Asiakkaitamme ovat baarit, yökerhot ja ravintolat. Toimitamme ravintolapuolen vuokratyöntekijöitä myös esimerkiksi kulttuuri- ja urheilutapahtumiin.

Rakennus

Rakennusalan ammattilainen tai oikeisiin töihin haluava, autamme sinut oikealle polulle, meillä asenne ratkaisee. Pääset työskentelemään ohjatusti ammattilaisten alaisuudessa ja koulutamme sinua tarvittaessa.

Teollisuus

Etsimme teollisuuden ammattilaisia oikeisiin töihin. Tarjoamme työtehtäviä useilla teollisuuden eri sektoreilla. Autamme sinua halutessasi ponnistamaan vuokratyöntekijästä vakituiseksi palkansaajaksi.

Toimisto

Kauttamme löydät toimistotöitä asiakaspalvelusta johtotehtäviin.

Logistiikka

Työllistämme ympäri Suomea eri tyyppisiin logistiikka-alan työtehtäviin, kuten kuljetus- ja varastotöihin.

Kunnossapito

Olemme yksi Suomen suurimmista palveluntarjoajista kunnossapidon henkilöstöpalveluissa. Välitämme esimerkiksi asentajia ja työnjohtajia teollisuuden kunnossapitoon.

Siivous

Työllistämme tekijöitä erilaisiin siivoustehtäviin, rakennussiivouksista toimisto- ja kotisiivouksiin. Monipuolisista siivousalan työpaikoista löytyy mahdollisuuksia sekä osa- että kokoaikatyötä etsiville työnhakijoille.

Kaupan ala

Kauttamme voit löytää kaupan alan töitä kassatyöntekijästä myymäläpäällikköön. Haluamme etsiä sinun elämäntilanteeseesi sopivimman tehtävän.

Jäikö jokin askarrut­tamaan?

Ota yhteyttä suoraa sinua lähinnä olevaan Lisäpalvelun toimipisteeseen tai lähetä viesti.

Kymmenen syytä tulla töihin Lisäpalvelulle

Meillä on koko ajan töitä tarjolla

Työt odottavat tekijäänsä. Voit etsiä avoimista työpaikoista sinua kiinnostavinta vaihtoehtoa tai jättää avoimen hakemuksen. Rekrytointikonsultit kartoittavat tilannetta yhteistyössä kanssasi.

Työpaikkoja koko Suomen alueella

Tarjoamme maanlaajuisesti laajan valikoiman työpaikkoja, eri toimialoilta. Valtakunnalliset asiakkuutemme mahdollistavat sen, että voimme tarjota sinulle töitä myös muuttaessasi paikkakunnalta toiselle.

Saat arvokasta työkokemusta

Ammattilaisemme auttavat löytämään osaamistasi tukevia työtehtäviä, joissa pääset kerryttämään työkokemusta eri toimialoilta.

Unelmien mahdollistaja

Oletko haaveillut esimerkiksi Aasian matkasta tai uudesta moottoripyörästä? Monet unelmat vaativat toteutuakseen rahaa. Vuokratyöntekijänä sinun on helppo tienata ilman sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kokeile ja opi itsestäsi

Mikäli et ole täysin varma, mikä ala on sinulle sopivin, avullamme pääset helposti kokeilemaan työpaikkoja erilaisissa työyhteisöissä.

Nopeasti töihin

Tehokas ja nopeasti reagoiva henkilökuntamme mahdollistaa sen, että kauttamme voit työllistyä jo seuraavana päivänä.

Et tarvitse koulutusta tai aiempaa työkokemusta

Työllistämme erikoisosaajia ja monen alan ammattilaisia, mutta voit löytää kauttamme töitä ilman koulutus- tai työtaustaa.

Joustavaa työtä eri elämäntilanteisiin

Sinun on mahdollista työskennellä oman elämäntilanteesi mukaan. Vuokratyöntekijänä voit tehdä yhtä lailla yksittäisiä vuoroja tai työllistyä kokoaikaisesti.

Luotettava työnantaja

Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL), joka takaa reilut pelisäännöt työntekijöille.

Löydä oma paikkasi

Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät vakituiseen työsuhteeseen.