Henkilöstö­palvelut

Henkilöstö­vuokraus

Henkilöstövuokraus on joustava tapa hankkia työvoimaa yrityksesi tarpeisiin. Huolehdimme puolestasi aikaa vievän byrokratian ja maksat vain tuntihinnan tehdystä työstä.

Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL) ja noudatamme alan säädöksiä.

Rekrytointipalvelut

Rekrytoinnin ammattilaisina meille on tärkeää suorittaa henkilöstön rekrytointi ammattimaisesti, jotta yrityksesi työnantajakuva pysyy hyvänä.

Toimeksiannosta vastaava rekrytointikonsultti toimii prosessiin osallistuvien henkilöiden toiveiden mukaan joko etäyhteydellä tai kasvotusten.

Rekrytoinnin tukena on mahdollista käyttää soveltuvuusarviointeja, joista vastaavat sertifioidut testaajamme. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää rekrytointiprosessista.

Soveltuvuusarvioinnit

Asiantuntijamme auttavat seulomaan ja testaamaan potentiaalisia työntekijöitä, mikä vähentää virherekrytoinnin riskiä. Soveltuvuusarvioinnin tarkoituksena on tutkia hakijan osaamista, motivaatiota ja persoonaa.

Soveltuvuusarviointi on toimiva ratkaisu uuden työvoiman hankkimiseen ja työkalu olemassa olevan henkilöstön kehittämiseksi.

Soveltuvuusarviointi on helppo toteuttaa verkon välityksellä joko tietokoneella tai kännykällä. Kieliversioita on 40 ja sertifioituja testaajia löytyy jokaisesta toimipisteestämme.

lisapalvelu_cut-e_aon_company

Ulkoistukset

Halutessasi voit luottaa esimerkiksi tuotannon tai palvelun kokonaan meille, jolloin voit keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Ulkoistuksen suurimpia etuja ovat kustannusten ennakoitavuus, resurssien tehokas hallinta ja joustavuus henkilöstön määrässä.

Olemme ketteriä reagoimaan haastavissakin tilanteissa ja olemme asiakkaidemme tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä.