Henkilöstöpalvelut

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on nykyaikainen, joustava ja tehokas tapa hankkia oikeanlaista työvoimaa yrityksesi tarpeisiin. Me hoidamme puolestasi niin rekrytoinnin, palkanmaksun kuin kaikki muutkin työnantajaa kuormittavat lisäkulut ja -työt, kuten työterveyshuollon ja mahdollisen sairausloman korvauksen. Maksat vain tuntihinnan tehdystä työstä. Eikö kuulostakin hyvältä?

Meidän kauttamme voit hankkia työntekijän päiväksi tai kuukausiksi. Kauttamme on myös mahdollista vakinaistaa vuokrattu työntekijä.

Ideologiaamme ei kuulu vain etsiä tekijää työlle, vaan löytää juuri sinun tarpeisiisi paras vaihtoehto. Asioimme kanssasi henkilökohtaisesti, jolloin voimme olla varmoja, mitä etsit. Pitkä kokemuksemme alalta näkyy lähes poikkeuksetta onnistuneina rekrytointeina ja sen myötä tyytyväisinä asiakkaina.

Laadun ja luotettavuuden takuuna kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL) ja noudatamme kaikkia alan säädöksiä.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointi on yrityksen tärkeimpiä investointeja. Laadukkaasti toteutettuna se vaatii paljon aikaa ja resursseja. Epäonnistunut rekrytointi maksaa yritykselle erittäin paljon. Me olemme rekrytoinnin ammattilaisia ja omaamme pitkän kokemuksen alalta.

Meille tärkeintä on suorittaa rekrytointiprosessi alusta loppuun turvallisesti ja laadukkaasti, jotta yrityksesi työnantajakuva pysyy hyvänä, sekä löytää tehtävään paras mahdollinen tekijä. Pystymme toteuttamaan kaikki rekrytointipalvelumme vaiheet turvallisesti etäyhteyksiä käyttäen ja estämään näin omalta osaltamme koronaviruksen leviämistä.

Koko rekrytointiprosessin ajan panostamme laadukkaaseen hakijaviestintään ja hyödynnämme eri toimialojen erikoisasiantuntijoitamme. Rekrytoinnin tukena käytämme nykyaikaisia ja monipuolisia soveltuvuusarviointeja. Etsimme tehtävään osaamiseltaan ja motivaatioltaan oikean tekijän, ja olemme niin varmoja onnistumisestamme, että tarjoamme palvelullemme rekrytointitakuun.

Rekrytointiprosessimme on nelivaiheinen. Ensimmäisenä suoritetaan tehtävän määrittely, missä tapaamme yrityksen avainhenkilöt, profiloimme haettavan henkilön ja määrittelemme vaadittavan osaamisen. Ensimmäisen vaiheen lopuksi luomme hakuaikataulun ja päätämme käytettävät hakutavat, käytettävät mediat ja muut lisäpalvelut. Voimme hakea tehtävään soveltuvia ehdokkaita ilmoitushakuna, suorahakuna tai niiden yhdistelmänä. Rekrytointiprosessin toinen vaihe on haun aloitus, jolloin julkaisemme hakuilmoituksen sovituilla alustoilla ja teemme soveltuvien ehdokkaiden listaamista suorahakupalvelun osalta. Seuraavaksi käsittelemme hakemukset ja vastaamme tiedusteluihin, suoritamme puhelin- ja videohaastattelut sekä teemme online -soveltuvuusarvioinnit. Suorahakupalvelussa teemme hienovaraisia ja luottamuksellisia yhteydenottoja tehtävään parhaiten soveltuville kandidaateille.

Prosessin kolmas vaihe on haastattelut. Ensin haastattelemme hakijat konsultin kanssa ja tarkastamme suositukset. Tämän jälkeen esittelemme asiakkaalle haastateltavaksi parhaimmat ehdokkaat. Neljäs vaihe on valinta ja seuranta. Teemme päätösraportoinnin ja annamme suositukset, jonka jälkeen valitaan tehtävään palkattava henkilö. Valinnan jälkeen pidämme yhteyttä yritykseen seurataksemme rekrytoinnin onnistumista ja ennen rekrytointitakuun päättymistä pidämme vielä seurantapalaverin. Lopuksi sovimme asiakkaan kanssa mahdollisista jatkotoimenpiteistä ja listaamme kehityskohteet.

Pystymme toimimaan nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti, vaikka rekrytoinnin tarve tulisi vastaan yllättäen. Teemme rekrytointeja työksemme ja onnistumisprosenttimme on huippuluokkaa. Säästä omaa aikaasi ja pienennä virherekrytoinnin riskiä luottamalla prosessi meidän osaaviin käsiimme.

Soveltuvuusarvioinnit

Soveltuvuusarviointi on erinomainen ja monipuolinen työkalu, jota kannattaa käyttää muun muassa uuden henkilöstön hakemisen tukena ja osana rekrytointipäätöstä. Lisäpalvelun kaikki soveltuvuusarvioinnit toteutetaan turvallisesti verkon yli.

Soveltuvuusarviointi auttaa seulomaan ja testaamaan potentiaalisia kandidaatteja monipuolisesti, ja vähentää huomattavasti virherekrytoinnin riskiä. Soveltuvuustestien tarkoituksena on arvioida muun muassa hakijoiden osaamista, motivaatiota, persoonaa ja kokonaisuuksien hallintaa.

Soveltuvuusarviointi ei ole ainoastaan toimiva ratkaisu uuden työvoiman hankkimiseen, vaan yhtä lailla oiva työkalu olemassa olevan henkilöstön osaamisen ylläpidon ja urakehityksen tueksi.

Soveltuvuusarvioinnin avulla voit löytää omista joukoista potentiaalia, joka voi muuten jäädä hektisessä arjessa huomaamatta. Soveltuvuusarviointi on erinomainen ratkaisu myös muutostilanteisiin ja esimiestoiminnan avuksi.Soveltuvuusarviointi on helppo toteuttaa turvallisesti verkon yli millä tahansa päätelaitteella ja missä tahansa. Kieliversioita löytyy jopa 40 ja osa testeistä on tehty myös pelilliseen muotoon.

Palveluumme kuuluvat kattavat raportoinnit soveltuvuusarviointien osalta kaikille osapuolille ja meidän jokaisesta toimipisteestä löytyy Cut-e -sertifioitu testaaja monipuolisilla toimialaosaamisilla.

lisapalvelu_cut-e_aon_company

Ulkoistukset

Ulkoistus on tehokas ja taloudellinen tapa hyödyntää henkilöstövuokrausta ja henkilöstövuokrausyrityksen ammattitaitoa. Ulkoistus tarkoittaa, että asiakkaamme luottaa tuotannon, palvelun tai logistiikan osa-alueen kokonaan meidän käsiimme ja keskittää omat resurssinsa ydinosaamiseensa ja -liiketoimintaansa.

Meillä on runsaasti kokemusta ulkoistuksista ja toteutamme niitä yhtä lailla logistiikka-, teollisuus- kuin palvelualoille. Kauttamme onnistuu yhtä lailla logistiikan, varaston tai esimerkiksi rakennustyömaiden telinetöiden ulkoistukset. Palvelupuolella vastaamme muun muassa useamman ravintolan koko henkilökunnasta aina rekrytoinnista, työnjohtoon ja palkanmaksuun.

Pyrimme suunnittelemaan yhdessä asiakkaamme kanssa mahdollisimman toimivan palvelukokonaisuuden. Ulkoistuksen suurimpia etuja ovat kustannustehokkuus ja kustannusten ennakoitavuus, resurssien tehokas hallinta sekä joustavuus esimerkiksi henkilöstön määrässä.

Olemme nopeita ja ketteriä reagoimaan haastavissakin tilanteissa sekä asiakkaidemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Toimialuettamme ei ole rajattu, vaan pyrimme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin aina Hangosta Utsjoelle.

Suurimmat vahvuutemme ovat vastuunkanto ja tinkimättömyys asiakaslupauksesta. Sanomme, mitä tarkoitamme, ja teemme sen, mitä lupaamme.

Teollisuuden henkilöstöpalvelut

Tarjoamme monipuolisia teollisuusalan henkilöstöpalveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on riveissämme monen eri alan erikoisosaajia ja avainhenkilöidemme ammattitaito sekä pitkäaikainen kokemus tekevät meistä poikkeuksellisen vahvan toimijan useilla teollisuuden aloilla.

Kauttamme onnistuvat esimerkiksi kunnossapito-, köysi-, sekä telinetyöt täysin ulkoistettuna. Me myös vuokraamme ja rekrytoimme ammattilaisia teollisuuden eri tehtäviin.

Monipuolinen palvelutarjontamme ja osaamisemme takaa sen, että pystymme rakentamaan asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden kulloiseenkin tarpeeseen. Olemme asiakaslähtöinen toimija, jonka tavoitteena on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkuutta, joustavuutta ja kustannussäästöjä. Olemme luotettava kumppani, jonka palveluksessa työskentelee ammattilaisia. Luottamalla meihin pienennät omaa HR-riskiäsi ja säästät aikaa.

Olemme toimineet alalla pitkään ja monet Suomen suurimmista toimijoista luottavat ammattitaitoomme.

Toimialat

Ravintola-ala

Ravintola-ala on ollut vahva osa Lisäpalvelua heti sen perustamissvuodesta 2002 alkaen. Palveluihin kuuluvat niin henkilöstövuokraus-, rekrytointi kuin myös uutena soveltuvuusarviointipalvelut.

Lue lisää >

Rakennus

Rakennusalan osaamisemme on monipuolista ja vahvaa. Toimimme kaikkialla Suomessa ja keskitymme toimialalla ennen kaikkea henkilöstövuokraukseen.

 

Lue lisää >

Teollisuus

Olemme teollisuusalan joustava monitoimiosaaja, jonka kautta saat apukäsiä ja todellista erikoisosaamista teollisuusalan eri tehtäviin. Asiakaslähtöinen toimintatapamme ja kokemus erottaa meidät muista toimijoista.

Lue lisää >

Toimisto

Meiltä saat kattavat toimistoalan henkilöstöpalvelut aina henkilöstövuokrauksesta rekrytointi- ja arviointipalveluihin.

Toimisto >

Logistiikka

Vahva toimialaosaamisemme ja joustavuutemme tekee meistä erinomaisen kumppanin logistiikka-alan henkilöstövuokraukseen ja -palveluihin.

Lue lisää >

Kunnossapito

Olemme valtakunnallinen toimija, jonka kautta löydät koulutetut ammattilaiset teollisuuden vaativiin kunnossapitotehtäviin.

Lue lisää > 

Kaupan ala

Mittava toimialaosaamisemme tekee meistä loistavan kumppanin kaupanalan henkilöstöpalveluita tarvitsevalle. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarvioinnit sekä ulkoistukset.

Lue lisää >