Kaupan ala

Kaupan ala

Mittava toimialaosaamisemme tekee meistä loistavan kumppanin kaupanalan henkilöstöpalveluita tarvitsevalle. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarvioinnit sekä ulkoistukset.

Henkilöstövuokraus

Etsimme oikeat tekijät oikeisiin töihin vahvan toimialaosaamisemme avulla. Kauttamme on mahdollista vuokrata työvoimaa sekä päivittäistavara- että erikoiskauppoihin.

 

Rekrytointi

Me rekrytoimme sinulle parhaan mahdollisen tekijän avoimeen tehtävään. Annamme myös aina tekemillemme rekrytoinneille rekrytointitakuun. Lue lisää.

Soveltuvuusarviointi

Soveltuvuusarviointi on tärkeä osa rekrytointiprosessia, mutta myös paljon monikäyttöisempi työkalu työmaailmassa, mitä yleisesti ajatellaan. Lue lisää.

 
 

Ulkoistukset

Palvelualoilla ulkoistus on varteenotettava vaihtoehto, kun halutaan resurssien maksimaalista hyötykäyttöä ja ennakoitavia kuluja.

 
 

Henkilöstövuokraus

Lähdemme liikkeelle asiakkaan tarpeesta ja etsimme oikeat tekijät oikeisiin töihin vahvan toimialaosaamisemme avulla. Kauttamme on mahdollista vuokrata työvoimaa sekä päivittäistavara- että erikoiskauppoihin.

Löydät avullamme esimerkiksi kassahenkilöt, myyjät, palvelutiskiosaajat tai vaikkapa uuden myymäläpäällikön. Työ voi olla keikkaluonteista tai pidempikestoista, riippuen jälleen tarpeestasi. Tarpeen tunnistaminen ja siihen vastaaminen ovatkin meidän suurimmat vahvuutemme. Lisäpalvelulta löytyy vahvaa toimialaosaamista kaupan alalta niin henkilöstövuokraus- kuin myös kauppiaspuolelta. Tämä auttaa meitä ymmärtämään asiakkaitamme ja tunnistamaan kauppiaiden sekä kauppojen tarpeet.

Kysy lisää