Kunnossapito

Olemme valtakunnallinen toimija, jonka kautta löydät koulutetut ammattilaiset teollisuuden vaativiin kunnossapitotehtäviin. Olemme Suomessa suuri toimija, joka toteuttaa köysitöitä teollisuuden haastavien kohteiden kunnossapitoon ja tarkastuksiin.

Avainhenkilöillämme on alalta monen kymmenen vuoden kokemus ja olemme teollisuusalalla köysitöiden edelläkävijä Suomessa.

Köysitöinä toteutettavat teollisuuden kunnossapitotehtävät ovat Euroopassa suuressa suosiossa, mutta Suomessa tietoisuus ja köysitöiden tuomien etujen hyödyntäminen on vasta nousussa. Köysityöt soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi voimalaitosten sekä paperi- ja petrokemiatehtaiden säiliöiden, siilojen, kanavien ja kattiloiden haasteellisimpienkin kohteiden tarkastuksiin ja puhdistukseen.

Köysityöt mahdollistavat pääsyn sellaisiin haastaviin kohteisiin, joiden tavoittaminen olisi muuten mahdotonta. Esimerkiksi teollisuus- ja voimalaitoskattiloiden puhdistaminen ilman köysitöitä on lähes mahdotonta. Myös korkealla sijaitsevat kohteet ovat erityisen hyvin köysitöihin soveltuvia. Huolellisesti hoidetut kunnossapitotyöt lisäävät turvallisuutta.

Köysitöiden suurimmat edut ovat rahan ja ajan säästäminen. Köysityöt ovat suhteessa edullinen vaihtoehto, sillä resursointi on helppoa ja työskentely tehokasta. Myös aikataulullisesti köysityöt ovat huomattavasti telinetöitä tehokkaampi ratkaisu.

Meillä on töissä ainoastaan ammattilaisia, joiden koulutuksesta me huolehdimme tarvittaessa. Resurssimme ovat mittavat, joten emme epäile tarttua kovimpiinkaan haasteisiin.

Kysy lisää